Роль інновацій у забезпеченні конкурентоспроможності вітчизняної харчової продукції
Анотація
В сучасних умовах швидких змін споживчих вподобань, розвитку технологій та посилення глобалізаційних процесів, вітчизняним підприємствам харчової промисловості для забезпечення конкурентоспроможності власної продукції на ринку недостатньо лише виробляти якісні товари за доступними цінами. Інновації є одним з вирішальних факторів конкурентоспроможності в харчовій промисловості, оскільки вони дозволяють виробникам диференціювати свої пропозиції, задовольняти мінливі потреби споживачів і адаптуватися до зміни ринкової кон’юнктури. Інноваційні продукти допомагають виробникам захопити або ж створити нові ринкові ніші та сформувати лояльність до бренду. Крім того, інновації дозволяють передбачати тенденції, а не лише реагувати на них, позиціонуючи такі товари серед лідерів галузі, а також спрощують їх розповсюдження на міжнародних ринках.
##submission.downloads##
Опубліковано
Номер
Розділ
Ліцензія
Аавторські права на подані матеріали належать їх авторам.
При використанні матеріалів конференції посилання на авторів та конференцію ОБОВ'ЯЗКОВЕ!